VELKOMMEN TIL VAKRE EGGEDAL

Hytta vår ligger i Eggedal i Buskerud, ca. 2 ½ times kjøring fra Oslo.
På veien til Eggedal kjører du gjennom vakre Sigdal med innsjøen Soneren og elva Simoa. Du passerer Kittelsens hjem Lauvlia og det karakteristiske fjellet Andersnatten som var modell for mange av trollene han tegnet.

Hytta ligger på ca. 850 meter over havet og har bilvei helt fram til hytteveggen. Hytta har ikke innlagt vann eller strøm, men har solcellepanel, peis, parafinbrenner, propankomfyr og sisterne. Den fungerer veldig bra sommer som vinter. Hytta er lys og er ca. 65 kvm, den har tre soverom og 7-8 soveplasser, åpen kjøkkenløsning og koselig stue med stor terrasse utenfor.
Eggedal har nærhet til Haglebu, Tempelseter, Krøderen og Gol. Terrenget rundt hytta er ikke kupert og veldig barnevennlig. Men det er også kort avstand til utfordringer for de som ønsker det, for eksempel Toskardfjellet som representerer en drøy stigning. Det er også rikt med bær, inkl multer, og også sopp. Det kan også løses fiskekort som kan brukes i mange innsjøer og elver i distriktet. Det er oppkjørte skiløyper om vinteren.
Kart.

Hytta kan leies etter avtale for 4000 kroner pr. uke. Rabatt ved lengre leie. Pris pr. dag kan avtales.

Ønsker du kontakt eller har spørsmål så send meg en E-post